Úvodní stránka Bonato Hotel

Fotogalerie - Hovězí carpaccio s pestem ze sušených rajčat

Hovězí carpaccio s pestem ze sušených rajčat

Hovězí svíčkovou si ukrojíme a dáme kousek masa mezi pečící papíry potřené oliv olejem a paličkou na maso rozklepeme na tenký plát . Kraje masa ostříhneme nůžkami do kulatého taru a opatrně rozklepané maso přendáme na talíř a potřeme lehce pestem a přidáme hoblinky parmezánu. Pesto připravíme tím,že nácháme odkapat v cedníku nakládané sušené rajčata a poté je nameleme na mlýnku na maso. Přidáme na jemno nasekanou šalotku,hladkolistou petrželku,capary,ochutíme citronovou štávou solí pepřem a zalijeme olejem z rajčat,který jsme si nachali odkapat. Podáváme s opečeným toustem

 

 

Rychlý kontakt

Jan Vlček
Telefon: (+420) 775 028 106
E-mail: info@kralemkuchyne.cz

Recepce Hotelu Bonato
Telefon: (+420) 491 424 540

Kurzy

Datum konání: 26.05.2024
Počet volných míst: 12
Datum konání: 09.06.2024
Počet volných míst: 0
Datum konání: 06.10.2024
Počet volných míst: 12
Datum konání: 03.11.2024
Počet volných míst: 12
© 2012 copyright Bonato Hotel, vytvořil: Jan Pícha

Jan Vlček
Raisova 239
552 03 Česká Skalice

Infolinka:            +420 775 028 106
Obchodní odd.:  +420 491 424 540

Staňte se naším fanouškem

Staňte se naším fanouškem