Úvodní stránka Bonato Hotel

Kalendář kurzů

Zde najdete kurzy pro všechny - nezáleží na věku, pohlaví a zda jste začátečník či profesionál.

Cena kurzu se pohybuje od 2300,- Kč za osobu. V ceně jsou zahrnuty veškeré suroviny a pomůcky k vaření, zapůjčení zástěry, vedení kurzu šéfkuchařem, zaslání receptur po kurzu a také úklid. Jediné, co si se sebou vezměte, je dobrá nálada :-)

Délka trvání jednoho kurzu je okolo 6 hodin.

Součástí studia je také obchůdek, kde si můžete zakoupit suroviny, se kterými jste se na kurzu seznámili a naučili se s nimi pracovat.

Nabídka mých kurzů

Italská pasta

Tagliatelle s ragu alla salsicia,guanciale a žloutek.

Pacheri s krevetou,šafránem a rajčaty.

Papardelle se sušenými rajčaty,špenátem a mascarpone.

.

Datum: 26.01.2025
Čas: 13:00
Počet volných míst: 4
Cena: 2600 Kč
Italská kuchyně

Marinovaný losos s koprem,podmáslí s bylinkovým olejem a řepou.

Houbový krém,žloutek,parmigiano reggiano.

Telecí lýtko,šafránové risotto,divoká brokolice.

.

Datum: 09.02.2025
Čas: 13:00
Počet volných míst: 12
Cena: 2600 Kč
Česká kuchyně v moderním pojetí

Variace řepy,čerstvý sýr,lískové oříšky.

Candát,bramborové nočky s kapustou a pečenou zeleninou.

Hovězí líčko na červeném víně,uzená bramborová kaše,nakládaná šalotka.

.

Datum: 06.04.2025
Čas: 13:00
Počet volných míst: 12
Cena: 2600 Kč

Rychlý kontakt

Jan Vlček
Telefon: (+420) 775 028 106
E-mail: info@kralemkuchyne.cz

Recepce Hotelu Bonato
Telefon: (+420) 491 424 540

Kurzy

Datum konání: 26.01.2025
Počet volných míst: 4
Datum konání: 09.02.2025
Počet volných míst: 12
Datum konání: 06.04.2025
Počet volných míst: 12
© 2012 copyright Bonato Hotel, vytvořil: Jan Pícha

Jan Vlček
Raisova 239
552 03 Česká Skalice

Infolinka:            +420 775 028 106
Obchodní odd.:  +420 491 424 540

Staňte se naším fanouškem

Staňte se naším fanouškem