Zde najdete kurzy pro všechny - nezáleží na věku, pohlaví a zda jste začátečník či profesionál.
Cena kurzu se pohybuje od 2300,- Kč za osobu. V ceně jsou zahrnuty veškeré suroviny a pomůcky k vaření, zapůjčení zástěry, vedení kurzu šéfkuchařem, zaslání receptur po kurzu a také úklid. Jediné, co si se sebou vezměte, je dobrá nálada :-)
Délka trvání jednoho kurzu je okolo 6 hodin.
Součástí studia je také obchůdek, kde si můžete zakoupit suroviny, se kterými jste se na kurzu seznámili a naučili se s nimi pracovat.
Italská pasta
Tagliatelle s ragu alla salsicia,guanciale a žloutek.
Pacheri s krevetou,šafránem a rajčaty.
Papardelle se sušenými rajčaty,špenátem a mascarpone.
.
Datum: 26.01.2025
Čas: 13:00
Počet volných míst: 4
Cena: 2600 Kč
Italská kuchyně
Marinovaný losos s koprem,podmáslí s bylinkovým olejem a řepou.
Houbový krém,žloutek,parmigiano reggiano.
Telecí lýtko,šafránové risotto,divoká brokolice.
.
Datum: 09.02.2025
Čas: 13:00
Počet volných míst: 12
Cena: 2600 Kč
Česká kuchyně v moderním pojetí
Variace řepy,čerstvý sýr,lískové oříšky.
Candát,bramborové nočky s kapustou a pečenou zeleninou.
Hovězí líčko na červeném víně,uzená bramborová kaše,nakládaná šalotka.
.
Datum: 06.04.2025
Čas: 13:00
Počet volných míst: 12
Cena: 2600 Kč