Úvodní stránka Bonato Hotel

O kurzu

Navštivte kuchařské kurzy vaření a naučte se vařit mezinárodní kuchyni, masa, ryby i vegetariánská jídla – nejlepší kuchyně celého světa.

Ukážu Vám jak připravit skvělý steak, ryby a dary moře nebo sezónní záležitosti jako chřest nebo jahody. Naučím Vás pracovat s nožem a principy vaření. Vezmu Vás na exkurzi do světa řeckých, italských dezertů a jiných dobrot.

Naše kuchařské kurzy vaření jsou určené pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření, exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy. A mimo jiné seznámit se s novými lidmi.

Každý kurz obsahuje většinou tři až čtyři originální recepty


Chci se přihlásit do kurzu – co mám dělat?
Vyberte si kurz z naší nabídky a vyplňte přihlášku, která je připojena ke každému kurzu. My Vám zašleme zálohovou fakturu, kterou zaplatíte a tím je Vaše místo v kurzu rezervováno. Daňový doklad Vám na požádání zašleme poštou nebo e-mailem, nebo ho dostanete osobně při příchodu na kurz.

Kurz je plný, jsem přihlášen jako náhradník.
Pokud je Vámi vybraný kurz již naplněn, systém Vás automaticky zařadí jako náhradníka. Pokud se uvolní místo, kontaktujeme Vás, pokud se místo neuvolní, vyberte si jiné datum konání kurzu.

Jak provedu platbu kurzu?
Je několik způsobů, ze kterých si můžete vybrat - na základě zálohové faktury, kterou Vám zašleme, zaplatíte na náš účet uvedený na faktuře, on-line platební kartou nebo můžete přijít osobně po dohodě a platbu provést v hotovosti.

Co si mám vzít s sebou?
Nic, vše je k dispozici na místě. Doporučujeme pohodlnou obuv.

Mají posluchači možnost v průběhu kurzu vařit zároveň se šéfkucharem, nebo jenom sledují jeho práci?
Kurz probíhá tak, že šéfkuchař předvede přípravu pokrmu a poté ho účastníci kurzu pod vedením šéfkuchaře sami připraví.

Věnuje šéfkuchař pozornost práci účastníků kurzu, dává konkrétní rady a odpovídá na dotazy v průběhu práce?
Ano, šéfkuchař kontroluje práci účastníků kurzu a odpovídá na jejich dotazy, včetně konkrétních rad.

Co se stane s uvařeným jídlem?
Jídlo, které uvaří šéfkuchař klienti ochutnají, aby měli představu, jak má pokrm chutnat. Jídlo, které uvaří sami, tak snědí, nebo si odnesou domů.

Připravujete nové kurzy, nebo budou v nabídce pořád ty samé?
Témata kurzů se budou obměňovat podle zájmu klientů a časové vytíženosti šéfkuchaře, ale i na příklad podle ročních období. Kurz grilování například bude vypsán až v teplejších měsících, kdy kurz probíhá v letní zahradě. Nabídka kurzů tedy rozhodně není definitivní, máte se na co těšit.

Chci koupit dárkový poukaz na určitý kurz, co mám dělat?
Vyplňte objednávku, kterou najdete pod heslem dárkový poukaz, my Vám zašleme zálohovou fakturu a po jejím zaplacení Vám poukaz zašleme poštou na Vámi určenou adresu. Nebo můžete přijít poukaz zaplatit po domluvě přímo k nám. Poukaz si rovnou odnesete s sebou.

Chci koupit dárkový poukaz, ale nevím na jaký kurz.
V tomto případe zvažte výši peněz, za které chcete poukaz koupit a my Vám ho vystavíme s platností 6 měsíců od datumu vydání, který si potom může vybrat kurz podle svého.

Rychlý kontakt

Jan Vlček
Telefon: (+420) 775 028 106
E-mail: info@kralemkuchyne.cz

Recepce Hotelu Bonato
Telefon: (+420) 491 424 540

Kurzy

Datum konání: 26.01.2025
Počet volných míst: 4
Datum konání: 09.02.2025
Počet volných míst: 12
Datum konání: 06.04.2025
Počet volných míst: 12
© 2012 copyright Bonato Hotel, vytvořil: Jan Pícha

Jan Vlček
Raisova 239
552 03 Česká Skalice

Infolinka:            +420 775 028 106
Obchodní odd.:  +420 491 424 540

Staňte se naším fanouškem

Staňte se naším fanouškem