O mě
Jmenuji se Jan Vlček,
narodil jsem se v Jaroměři 1980 v Královéhradeckém kraji, nyní žiji v České Skalici se svou rodinou. Vystudoval jsem odbornou školu kuchař číšník, kterou jsem úspěšně ukončil maturitní zkouškou.
Během své navazující 14leté praxe v renomované restauraci Bonato, kde jsem měl mimo jiné, možnost nahlédnout pod poličku světové gastronomie.
Již 8 let spolupracuji s českými i světovými kuchaři, např. brněnská restaurace U Kastelána, která v roce 2005 získala titul nejlepší restaurace v ČR. Neustále se snažím prohloubit své znalosti pomocí školení kulinářských institutů, kteří provozují tyto výukové kurzy v oboru gastronomie. Odtud vždy přichází nová invence, nový směr, který si zde vyměňuji s dalšími odborníky gastronomie.
Jelikož mne vaření baví, má práce je tedy i mým koníčkem.
Můj sen stále pokračuje zdokonalováním kulinárské techniky, improvizaci a nekonečnou fantazii
a kreativitou při přípravě jídel.
Rychlý kontakt
Jan Vlček
Telefon: (+420) 775 028 106
E-mail: info@kralemkuchyne.cz
Recepce Hotelu Bonato
Telefon: (+420) 491 424 540