Hovězí svíčkovou si ukrojíme a dáme kousek masa mezi pečící papíry potřené oliv olejem a paličkou na maso rozklepeme na tenký plát . Kraje masa ostříhneme nůžkami do kulatého taru a opatrně rozklepané maso přendáme na talíř a potřeme lehce pestem a přidáme hoblinky parmezánu. Pesto připravíme tím,že nácháme odkapat v cedníku nakládané sušené rajčata a poté je nameleme na mlýnku na maso. Přidáme na jemno nasekanou šalotku,hladkolistou petrželku,capary,ochutíme citronovou štávou solí pepřem a zalijeme olejem z rajčat,který jsme si nachali odkapat. Podáváme s opečeným toustem
Dovolte mi, abych Vám představil delikatesy Italské kuchyně.
Sicilská caponata s ovčí ricottou a bruschettou.
Tuňák s chlebovým salátkem a rajčátky.
Milánské ossobuco s šafránovým risottem.
Čokoládová pěna s mascarpone.